Velux dakramen, voor een grotere lichtinval

Dakramen zorgen voor veel licht en een gevoel van ruimte in uw huis. DSB Dakwerken maakt uw huis graag lichter en groter met dakramen van Velux regio Waarschoot.

Precisiewerk voor uw dakramen

Een dakraam van Velux installeren is precisiewerk dat u best door een vakman van DSB Dakwerken laat doen. Om lekken te vermijden moeten het dakraam en uw dak mooi in elkaar passen. Deze dakwerker doet dat met precisie en vakkennis.

DSB Dakwerken plaatst alle soorten ramen van Velux. Oudere ramen kunnen vervangen worden, of het glas kan vervangen worden door een betere isolerend glas. De nieuwste generatie dakramen garandeert een optimale isolatie.

Velux dakvensters

Door uw zolder in te richten, kan u heel wat extra leefruimte creëren. Goede dakramen van Velux zijn dan een absolute must. U kan kiezen uit een zeer uitgebreid gamma van dakvensters. DSB Dakwerken gaat samen met u op zoek naar de Velux-ramen die voor de ideale lichtinval zorgen.

Kantelsystemen

U kan kiezen uit verschillende kantelsystemen. Moeilijk bereikbare dakramen kunnen geautomatiseerd worden. En Velux heeft handige oplossingen voor rolluiken en gordijnen. Maar ook in een plat dak kan DSB Dakwerken een mooi resultaat geven. Met een lichtkoepel krijgt u meer licht in de living of de keuken.

Meer weten over dakramen van Velux

Met DSB Dakwerken uit Waarschoot bent u zeker van degelijke en duurzame dakramen van Velux. Neem dus snel contact voor advies en een vrijblijvende offerte.