DSB Dakwerken, de beste oplossing voor hellende daken

Voor werken aan hellende daken regio Waarschoot kan u vertrouwen op DSB Dakwerken, de professionele dakwerker met 20 jaar ervaring. Deze aannemer bouwt een volledige dakconstructie. Maar ook voor het onderhoud van bestaande daken kan u bij DSB Dakwerken terecht.

plaatsing en renovatie van daken

Uw dak is in goede handen met DSB Dakwerken want kwaliteit én snelheid zijn gegarandeerd. Deze dakwerker gaat met de grootste zorg en precisie te werk en waakt erover dat uw dak binnen de afgesproken termijn klaar is.

DSB Dakwerken plaatst nieuwe daken of renoveert hellende daken met de beste materialen en de modernste technieken. De aannemer denkt met u mee en bekijkt wat nodig is om geen tijd te verliezen tijdens de werken. Ook het isoleren van uw daken kan u aan DSB Dakwerken overlaten. Afhankelijk van uw voorkeur en het soort dak, wordt het meest geschikte isolatiemateriaal gekozen. Voor een degelijke isolatie van uw woning wordt uw onderdak winddicht gemaakt.

Er wordt rekening gehouden met de nieuwste normen op het gebied van de R-waarden. Voor heel wat dak- en isolatiewerken zijn er voordelige premies. DSB Dakwerken geeft u graag advies.

Neem contact op met de dakexpert

De noodzakelijke en belangrijke bescherming van uw huis moet door een specialist gedaan worden. Neem daarom contact op met DSB Dakwerken uit Waarschoot voor meer informatie over hellende daken. U krijgt ook een vrijblijvende offerte.