Duurzame en degelijke daken met EPDM-rubber

DSB Dakwerken is gepecialiseerd in het aanleggen van platte daken en licht hellende daken met EPDM-rubber regio Waarschoot. Dat is een synthetisch product waarmee uw dak niet alleen waterdicht, maar ook UV- en ozonbestendig wordt gemaakt.

EPDM-rubber heeft veel voordelen

EPDM-rubber is een zeer duurzaam materiaal met een levensduur van gemiddeld 50 jaar. Het smelt niet bij extreem hoge temperaturen en barst niet bij extreem lage temperaturen. Het materiaal is licht en eenvoudig aan te brengen. Het is bovendien de meest milieuvriendelijke dakbedekking, want het is 100% recycleerbaar.

De duurzame dakbekleding

EPDM-rubber kan heel makkelijk over een bestaande dakbedekking gelegd worden. Daardoor zijn herstellingen en onderhoud van daken heel makkelijk. De dakexperts van DSB Dakwerken lijmen koud, zonder gebruik te maken van een open vlam. DSB Dakwerken is erkend IRS-plaatser. IRS biedt oplossingen voor het bekleden van daken met EPDM-rubber. Zowel voor een nieuwbouw als voor een renovatie.

Thermische isolatie

DSB Dakwerken zorgt voor een goede isolatie met PIR of PUR. Dat zijn kunststoffen die ideaal zijn voor de thermische isolatie van uw dak. Ze hebben een hoge isolatiewaarde en ze zijn brandveilig. DSB Dakwerken werkt conform de opgelegde normen en gebruikt altijd de nieuwste technieken en materialen. Deze dakwerker hanteert de laatste nieuwe R-waarden voor het warmte-isolerend vermogen.

Meer weten over EPDM-rubber

Neem contact op met DSB Dakwerken uit Waarschoot voor al uw vragen over EPDM-rubber. Zo doet u beroep op een expert met 20 jaar ervaring. U krijgt natuurlijk een vrijblijvende offerte.